Založ si blog

mark

Tento list ti píšem plná žiaľu.No zároveň plná novej energie a života.Tvoj kopanec bolel,ale ako si napísal…zaslúžila som si. Zaslúžila som si zbadať sa v zrkadle.Vidieť svoj spuchnutý xicht.Chľast ma skoro zabil.Chcel si pomôct. Dal si mi nádej.Novú nádej na lásku. „Mám ťa na háku!!!“ Tvoje posledné slová.Spálili ma. Od našeho začiatku uplynulo pár mesiacov.Tak veľmi sme sa boleli a milovali zároveň.Vylievali na seba špinu našich životov.Všetko čo sa kedy stalo tebe,stalo mne.Ako šialene som nenávidela chlapa,čo ti natrhol riť.A teba za to,že si mu to vôbec dovolil.Nemal si čo jesť.Heh,zarobiť sa dá snáď aj inak. „Všetko je ok,ľúbim ťa,máš dnes zákazníka však?“ Mala som,prirodzene.Akoby nebolo možné ten hnoj zo seba zmyť.Akoby nebolo možné prestať.Namiesto stretnutia s tebou som fajčila vtáka nadržanému chlípnikovi.Odpustil si.Znova a znova. „Si najmilovanejšia žena na svete,vieš to?“ Bola som a vedela som to.A ver,že si bol veľmi milovaný muž.Ale hlúpou ženou.Čo si už dávno nič nevážila.Seba,svoje deti a ani teba. „Pomilujem dnes večer inú ženu a ráno ju zabijem,lebo si tu mala byť ty a nie ona.“ Ktovie,či si to skutočne urobil.Raz iste urobíš a mňa bude bolieť jej rozkoš.Každý dotyk vašich pier.A snáď ju trocha aj ľutujem. Pomohol si mi napriek všetkému.tým,že si ma poslal do čerta.Tú silu som v sebe našla.Silu bojovať. Prajem ti krásny život.Ty vieš,že z celého srdca.Ďakujem za všetko. Tvoja Marylin.

12.08.2022

Len aby biely plač v čiernej deve množí sa láska v pochode životom aby sme boli len aby SME BOLI nevidiac ťažký odev tváre ťažkých duší neslobodní krok za krokom bez domova tuláci bez kostí v tmavom lese názorov z dňa na deň tuším že len tak…

Gordický

10.05.2019

miesto kde si zostal stáť len o tom nevieš, zmenilo sa všetko noví muži. nová žena, [...]

tanky

13.10.2018

som iba veľká som tank takmer think tank patrí mi svet takmer strieľam tam kde sa musí postreľťe ma mám názor vzor ego aj presvedčenie ktoré sa narodilo so mnou.

zima, sneh, Chorvátsko, dedina, potok, rieka

Slnko vystriedal sneh. Teploty v Chorvátsku klesli za 24 hodín o takmer 30 stupňov

16.04.2024 23:46

Severné Chorvátsko zaznamenalo veľký teplotný pokles a sneženie, pričom v pondelok tam dosahovali teploty 28 stupňov Celzia.

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.