Založ si blog

boli sme

 

kedysi dvaja na jeden vzťah. Rútili sme sa cestou, ktorej ani jeden z nás nerozumel. Stačilo nám byť spolu, za každých okolností. Mne bolo jedno, že mám 16 a ty viac ako 25. Tiež som sa nechcela hnevať na to, že aj keď sme spolu chodili si na hajzli v jednej krčme preťahoval inú. To, ako ma to bolelo by si beztak nepochopil..

Prišiel deň D. Ja som sa chcela vydať. Za muža, ktorý prežil orálny styk (s mužom) skôr ako ja, za muža, ktorý ma podviedol aj počas svadobnej noci, áno, ja som to chcela… mala som s ním aj deti, aj rozhovory typu, už nevládzem, choď konečne niekam. Ale zvládnuť sa to dalo. Dalo sa to kým som dokázala zvládnuť paniku a večný strach z toho, čo bude, keď prídeš domov z práce.

Nakoniec si to vyriešil ty sám, keď si si našiel oveľa staršiu a možno pre teba aj krajšiu, s ňou je to teraz prijemné. Ale to, že nebudeš vidieť svoje deti vyrastať, že nebudeš vedieť kým sú tvoji synovia raz bude trápiť iba…. teba.

 

12.08.2022

Len aby biely plač v čiernej deve množí sa láska v pochode životom aby sme boli len aby SME BOLI nevidiac ťažký odev tváre ťažkých duší neslobodní krok za krokom bez domova tuláci bez kostí v tmavom lese názorov z dňa na deň tuším že len tak…

Gordický

10.05.2019

miesto kde si zostal stáť len o tom nevieš, zmenilo sa všetko noví muži. nová žena, [...]

tanky

13.10.2018

som iba veľká som tank takmer think tank patrí mi svet takmer strieľam tam kde sa musí postreľťe ma mám názor vzor ego aj presvedčenie ktoré sa narodilo so mnou.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.