Založ si blog

Eva

Eva nebola kurva. Iba malý stratený človek, ktorému sa chcelo žiť len niekedy. Najmä ráno,keď sa jej podarilo prebrať sa a zočiť tú spúšť okolo seba.

Do čerta, zase mokro pod sebou. Ale vstala .Zobliekla sa, dokázala dať veci do práčky. Kašle. Zakaždým tak ,že musí hľadieť do útrob záchoda. Je strašne fajn udržať rovnováhu.Treba ísť do sprchy Má riskovať zranenie hneď zrána? Tak tam lezie pomaly. Nestačí s dychom. Asi sa cíti na infarkt- radšej studenú.

Do vane sa vliezť nepodarilo. Otrávené telo, hoci silné, takéto veci nezvláda. Skúsi neskôr.Uvarí si silnú kávu. Hm,je to celkom chutné, ale prebiť plechovú chuť v ústach je pre dnešok nemožné.Ibaže musí fungovať. Dnes má dôležité stretnutie. S veľmi dôležitým úchylom, ktorý je skutočne štedrý. Včera niečo rozbila,bosé nohy kráčajú po skle. Au, zrejme to bolí. Pokúša sa prinútiť metlu odstrániť boľavé svinstvo.

Čiastočne sa podarilo a podarilo sa aj umyť riad, či vyhodiť špakmi nabité poháre. Prezerá si ruky, ešte to nie je také najhoršie, ešte to nebude nikomu biť do očí. Zrkadlo zatiaľ nie je priateľ. Je naozaj problém upraviť si obočie trasúcimi sa rukami. Ale musí,nejako dnes musí byť človekom. Telo zatiaľ nebolí. Takže to pôjde. Musí si ľahnúť,dokáže si nastaviť budík. A aj sa podarí zaspať.

Reve to presne o 12:30. A telo už bolí. Ale Eva vie vstať. Vie už vliezť do vane a zaliať svoj úbohý organizmus studenou vodou. Každú minútu je v polohe krčiaceho sa niekoho ,takto sa to dá zvládnuť, v tejto polohe to až tak nebolí. Umyla sa a ceruzkou na oči si opäť takmer vypichla oko. Počuje aj telefón. Už jej volá. Takže tam a tam.

Eva je oblečená, už sa snaží riadiť svoje auto. Ešte kontrola xichtu v zrkadle.Hm,je tu skôr, to prečo? Ale chlapík je celkom sympoš. Dá sa .Aj keď má na tvári zvyšky liečeného akné a chýba mu zub. Netušila,ze bude taký náruživý a únavný. Už začína mať pocit, že to nezvládne . Konečne sa tretí krát urobil do jej zadku, povedal, ok odchádzame…

Eva má prachy a ide na nákup. Teší sa na svoje malé súkromie,na to,ako sa zase má čím potešiť. Ešte si vie zarobiť. Skutočnosť, že tie peniaze zarobila najmä pre svoje skoré zvítanie sa s diablom, či bohom, či s kým vlastne, už tušiť nedokáže.

12.08.2022

Len aby biely plač v čiernej deve množí sa láska v pochode životom aby sme boli len aby SME BOLI nevidiac ťažký odev tváre ťažkých duší neslobodní krok za krokom bez domova tuláci bez kostí v tmavom lese názorov z dňa na deň tuším že len tak…

Gordický

10.05.2019

miesto kde si zostal stáť len o tom nevieš, zmenilo sa všetko noví muži. nová žena, [...]

tanky

13.10.2018

som iba veľká som tank takmer think tank patrí mi svet takmer strieľam tam kde sa musí postreľťe ma mám názor vzor ego aj presvedčenie ktoré sa narodilo so mnou.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.